Ook wij zijn ooit door iemand gewezen op deze mogelijkheid …

 

Wij zijn Henny en Arjan Bergman en ondertussen enkele jaren actief binnen dit business model. Een verleden als velen, en op enig moment ook gewezen op de unieke mogelijkheden van deze werkwijze, niet te vergelijken met de mogelijkheden bij een traditionele werkgever in loondienst. Wij werden geprikkeld, waren nieuwsgierig en hebben ons laten informeren over de details. Hierbij zijn we onder de indruk geraakt van de mogelijkheden. De activiteiten zijn zeer inspirerend: andere mensen helpen hun lifestyle een positieve wending te geven!

Arjan Bergman

Na een opleiding aan de Koninklijke Militaire Academie diverse leidinggevende functies vervuld bij defensie. In 1995 defensie verlaten om een carrière te starten in het bedrijfsleven. In de ICT-branche diverse rollen vervuld, supply chain consultant, projectleider, business unit manager en uiteindelijk een eigen bedrijf in deze ICT-branche opgericht welke in enkele jaren een vooraanstaande rol had binnen het focusgebied op de Nederlandse markt. Nadat het bedrijf verkocht is, ondertussen met veel plezier werkzaam in dit unieke business model.

Henny Bergman

HBO maatschappelijk werk / opbouwwerk afgerond en enkele jaren in die richting werkzaam geweest als consulente en agogisch medewerkster. Sinds 1992 diverse functies vervuld in het bedrijfsleven als customer service / accountmanagement en office management. Parallel eigen onderneming gestart waarvan de activiteiten na enkele jaren zijn overgedragen aan de groothandel. Freelancer in de particuliere zorg geweest en ondertussen nu enkele jaren naast het hectische leven met twee opgroeiende kinderen ook actief in dit business model. Hier een enthousiaste coach voor onze collega’s!

logo deZaak Partners

Indien je een ‘ambitie voor verandering’ hebt, nodigen we je van harte uit om contact op te nemen: succesvol worden binnen dit business model is voor iedereen met de juiste motivatie bereikbaar! Gun je jezelf de mogelijkheid zonder risico, parttime startend, eigen baas over jouw toekomst te worden …

We kunnen iedereen van harte aanbevelen serieus naar deze mogelijkheid te kijken … Wil je jouw eigen, en ook de lifestyle van anderen, positief veranderen? Vul dan het reactieformulier in!