Wij informeren je graag over dit succesvolle business model!

 

Hoeveel vraagtekens zie je in het plaatje hiernaast? Natuurlijk begrijpen we dat we met deze website in dit stadium ook vraagtekens oproepen. Maar heb je voldoende ‘ambitie voor verandering’, om toch in meer detail te willen weten waar dit over gaat? Dan zijn we wellicht op zoek naar jou! Maar veel belangrijker … ben jij op zoek naar ons?

Wij merken wekelijks dat de meeste mensen die met ons praten dit business model vooraf niet echt kenden, regelmatig ook dachten ‘klinkt te mooi om waar te zijn’, maar achteraf positief verrast zijn over onze specifieke werkwijze, de mogelijkheden en de intensieve professionele ondersteuning die wij bieden. Het verdienmodel achter onze werkwijze is zeer uniek … alleen jij bent de bepalende factor of dit voor jou een succes kan gaan worden … wij helpen je graag dit succes te bereiken!

Twee aspecten zijn daarbij op dit moment belangrijk:

  • Geef je jezelf 2 jaar de ruimte (prioriteit) om minimaal gemiddeld 10 uur per week energie te stoppen in dit business model?
  • Activiteiten ‘informeren’, ‘selecteren’, ‘kennis overdragen’ en ‘coachen/begeleiden’ moeten je aanspreken: dat is namelijk waar je genoemde 10 uur per week mee bezig zult gaan zijn!

Wil je meer informatie over onze werkwijze? Vul dan onderstaand reactieformulier in.

Gun je jezelf een uur, vrijblijvend, met focus op jouw toekomst! Vaak een prettig gesprek …

Je gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en niet aan derden doorgegeven.

Voornaam (*)

Achternaam (*)

Adres

Postcode

Plaats (*)

Email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw motivatie (*)

Afgerond opleidingsniveau (*)

(*) verplichte velden

 

logo deZaak Partners

Beuningen (Gld)

Arjan Bergman (+31657146899)

Email:   arjanbergman@dezaakpartners.nl